Mi az Aroma Touch aromaterápiás masszázs?

Az Aroma Touch aromaterápiás masszázs egy különleges masszázstechnika, melyet a kiváló minőségű DoTerra olajokkal végzünk.

A DoTerra olajok CPTG Tanúsított, tiszta, terápiás minőségű természetes illóolajok.

Mi az aromaterápiás masszázs célja?

Az aromaterápiás masszázs célja a test-szellem-lélek egyensúlyának elérése, megtartása. Az Aroma Touch – “Illat Érintés” technikával a test homeosztázisának, egyensúlyi állapotának helyreállítását végezzük 4 területen: stresszkezelés, immunerősítés – méregtelenítés, gyulladáscsökkentés, felborult egyensúly helyreállítása. Ezek a test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői.

Hogyan történik az aromaterápiás masszázs és mennyi időt vesz igénybe?

Az aromaterápiás masszást háton, talpon és a fej hátsó részén végezzük. Egy masszázs 60 perces. Az aromaterápiás olajoknak köszönhetően a masszázs ellazít és egyben feltölt energiával is. A különleges aromaterápiás olajok hatása a masszázs után is érzékelhető. Az olajok gyorsan hatnak, 30 perc alatt már kifejtik hatásukat.

Milyen DoTerra olajokat használunk az aromaterápiás masszázs során?

A masszázst összesen 9 féle olajjal végezzük. A hordozóolaj tiszta, frakcionált kókuszolaj- Ezt visszük fel legelőször a testre.

aromaterápia letöltés

1 . Lépés : Stresszkezelés

Felhasznált olajok:

Balance DoTerra olaj: különleges olajkeverék – lucfenyő, rózsafa, fenyőtömjén, kék varádics keveréke. Központi idegrendszerre gyakorolt hatása miatt megnyugtatja a szervezetet és megnyitja az utat a szervezet kiegyensúlyozásának állapota előtt.

Levendula DoTerra olaj: enyhülést hozó, megnyugtató olaj. Elősegíti a relaxációt.

2. Lépés: Immunerősítés – méregtelenítés fokozása

Felhasznált olajok:

Teafa DoTerra olaj:  csíraölő hatású tisztító olaj, támogatja az immunrendszert és segít a méreganyagok elengedésében, méregtelenítésben.

On Guard DoTerra olaj: speciális olajkeverék – vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring keverékével. Baktérium,- vírus, – gombaölő és immunerősítő hatású.

3. Lépés: Gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás

Felhasznált olajok:

Aromatouch DoTerra olaj: ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula, grapefruit olaj keveréke. Javítja a keringést, enyhíti a szöveti irritációkat, segíti a z izmok és ízületek gyógyulását, oldja a feszültségeket és a görcsöket.

Deep Blue DoTerra olaj: kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz speciális olajkeverése. Enyhíti a testi panaszokat, izomfájdalmakat. Gyulladáscsökkentő hatású

4. Lépés: Az egyensúly -homeosztázis – helyreállítása

Felhasznált olajok:

Vadnarancs: antioxidáns és immunerősítő hatású olaj.

Borsmenta: kellemes és hűsítő, frissítő hatású olaj.

Az Aroma Touch különleges aromaterápiás masszázs segítségével nem csak testileg, de lelkileg is feltöltődhetünk, így könnyebben megküzdhetünk a mindennapos stresszhelyzetekkel és a környezeti stressz faktorokkal.

Cím: 2230 Gyömrő, Gróf Teleki u. 19.

További részletek és időpont egyeztetés Rádóczi Edinánál a 06-20-333-68-03 telefonszámon lehetséges.

aroma-touch-technique1493426254-doterra-essential-oils.jpg-scaled

FacebookTwitterGoogle+TumblrTovábbi megosztás