Hogyan legyünk harmóniában?

Szervezetünkben a harmónia igen kényes dolog. Hiszen folyamatosan feszegetjük a határainkat, dolgozunk, mozgunk, stresszelünk, élünk. A bennünket ért negatív hatások miatt azonban megszűnhet testünk harmóniája és amikor ez bekövetkezik, akkor megbetegszünk.

Mi történik a testünkben, ha megbetegszünk?

Betegség esetén a szervezetünkben bizonyos helyeken energiahiány vagy többlet lesz. Vagyis egyik szervünk elkezd alulműködni vagy túlműködni. Az egyik szerv legyengülése azonban automatikusan magával vonja egy másik szerv megbetegedését is. Ezt már a kínaiak is megfigyelték és a szerveket párban emlegetik. Ilyen például a vastagbél – tüdő szervpáros. Ha az egyikkel probléma van biztos, hogy a másikat is kezelnünk kell.

harmony-001

Milyen módszerrel lehet az energiák harmóniáját helyreállítani a szervezetben?

Az egyik ilyen módszer a biorezonancia elve. De az energiák helyreállításán alapulnak az ájurvédikus, kínai, tibeti gyógyászatban használt technikák is. A szervezet energiáinak kiegyenlítésére olyan mozgásformát is választhatunk, ami ezt segíti. Ilyenek a különböző jógák, a csikung, de néhány masszázstípus is a segítségünkre lehet.

Hogyan működik a biorezonancia elve?

A fizikai világban mindennek van rezgése. Így a testünknek, szerveinknek, de még a kórokozóknak is.  Ha egy egészséges szerv rezgéseivel sorozatosan hatunk a beteg szervre, akkor abban változást idézhetünk elő. Egy kis idő múlva beteg szerv elkezdi felvenni az egészséges szerv frekvenciáját.

Vagyis a megfelelő rezgésekkel mérsékelhetjük vagy kiolthatjuk a szervezet negatív rezgéseit, ami már elég ahhoz, hogy egy regenerációs folyamat beinduljon.

Gondoljunk csak bele, hogyan tanultunk hintázni. Először össze – vissza kalimpáltunk a lábunkkal, de mégis többnyire egy helyben álltunk. Amikor egy bizonyos módon és egyfelé ható erővel mozgattuk a lábunkat, akkor egyből a levegőben voltunk.

A biorezonancia is ehhez hasonló. A megfelelő rezgéseket rendszeresen adjuk és a szervezetünk lassan átáll és elindul a javulás útján. Tulajdonképpen ere jók a rendszeres biorezonanciás kezelések.

Elegendő-e önmagában a biorezonancia?

A biorezonancia egy nagyon jó rendszer, viszont önmagában általában nem elegendő. Mindig érdemes az adott egyént megvizsgálni és megnézni, hogy a szervezete energiájának a helyreállításához mire van még szükség – életmód-, étrendváltoztatás, ásványi anyagok, vitaminok, esetleg bioinformációs készítmények.

A szervezet harmóniáját könnyen felboríthatjuk, de helyre lehet állítani.

A biorezonanciás állapotfelmérés során képet kaphatunk testünk energiáiról és a terápiák során, valamint önállóan végzett kiegészítő tevékenységekkel természetes módon is helyreállíthatjuk.

Rádóczi Edina

Természetgyógyász-Fitoterapeuta

Biorezonanciás állapotfelmérés, kezelések

www.biogyogyaszat.hu

FacebookTwitterGoogle+TumblrTovábbi megosztás