Sugárzásveszély- A sugárzások egészségkárosító hatásai

A biorezonanciás vizsgálatok során egyre több páciensnél tapasztalom a különböző féle földsugárzások és egyéb sugárzások meglétét és hatásait.

A sugárzás mindig is jelen volt bolygónk életében, hiszen a földi élet is sugárzási térben fejlődött ki és fejlődik ma is.

Mégis milyen hatással lehetnek a sugárzások a szervezetünkre?

Ezek a sugárzások lehetnek hasznosak is de károsan is befolyásolhatják testünk működését. A földsugárzások káros hatásait már régóta ismerjük, ezek mérése 4000 évre húzódik vissza. A 17. század közepéig az építendő házak helyét úgynevezett varázsvesszős emberek mérték ki, hogy kivédjék a sugárzások hatásait.

Tapasztalatok szerint a betegségek nagy része valamilyen módon összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal.A károsító hatást akkor érezhetjük, ha legalább napi 4-5 órát sugárzási sávban töltünk. Ebben az esetben testi panaszok csak évek után jelentkezhetnek. Rosszabb a helyzet, ha a sávok kereszteződésében tartózkodunk rendszeresen, mert ott a testi panaszok már sokkal előbb és agresszívebb módon megjelenhetnek.

Mi történik a sugárzás hatására szervezetünkkel?

A káros sugárzásban huzamosabb időt eltöltő szervezet védelmi rendszere leomlik. Következménye egy állandó energiahiányos állapot, mely a szervrendszerek működésének felborulásához vezethet. főként azon a testtájékon jelentkeznek a szervi problémák, ahol a sugárzás a legerősebben érinti a szervezetet. Így például, ha valakinek a lába alvás közben ilyen sugárzási területen van, akkor később problémák merülhetnek fel a lábával kapcsolatban.

Milyen tünetei vannak a sugárzásnak?

A tünetek attól függően, hogy milyen típusú sugárzás ér bennünket különbözőek lehetnek. Általános tünetek az állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság, fejfájás, kimerültség, ingerültség, reumás fájdalmak, gerincbetegségek, emésztőrendszer zavarai, de akár torokgyulladás is lehet.

images (1)

A földsugárzások fajtái

A földsugárzások több félék lehetnek:

  • geológiai törésvonal sugárzás – földmozgási hasadékok sugárzása
  • vízérsugárzás – a föld alatti vízfolyások sugárzása
  • Hartmann sugárzás – a Föld mágneses kisugárzása
  • Curry pontok – poláris mezősávok kereszteződésének pontjai
  • Szent György és Ley vonalsugárzások – mágneses energiaháló sugárzása

Mi a helyzet az elektromos sugárzással vagy más néven elektroszmoggal?

A mai modern társadalomban az elektromos eszközök elterjedése miatt egyre nagyobb problémát jelent az elektromágneses sugárzás. Sok páciensemnél tapasztaltam, hogy az álmatlanság vagy a rossz alvás mögött az éjszaka is működő wifi, televízió vagy mobiltelefon sugárzása is jelen volt.

Az elektrotechnikai eszközök főként az idegrendszert terhelik le, ezzel is növelik a stresszes állapotokat, kimerültséget, idegességet.

A védekezésre több lehetőség van:

  • léteznek az elektroszmogra komplett árnyékoló rendszerek, melyekkel levédhetjük otthonainkat
  • telefonra, számítógépre szerelhető védőeszközöket is használhatunk
  • használhatunk különböző kristályokat is a védelemre.

A különböző földsugárzások pontos mérésére fogadhatunk erre szakosodott szakembert is.

Rádóczi Edina

Természetgyógyász-Fitoterapeuta

www.biogyogyaszat.hu

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrTovábbi megosztás